Ultimele subiecte
Octo mermaid Sam Apr 20, 2019 9:26 pmInvader Lamu
Fairytopia Kingdom Sam Apr 20, 2019 7:19 pmInvader Lamu
BTSSam Apr 20, 2019 1:18 pmRHM Tattoo
SteampunkSam Apr 20, 2019 1:17 pmRHM Tattoo
Orice!Sam Apr 20, 2019 1:14 pmRHM Tattoo
Unstoppable Mind Vin Apr 19, 2019 8:51 amRHM Tattoo
PestiMar Apr 16, 2019 11:11 amRHM Tattoo
VarsatorMar Apr 16, 2019 11:05 amRHM Tattoo

In jos
Selena
Selena
Fondator
Fondator
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Zodiac chinezesc Zodiac chinezesc : Caine
Mesaje Mesaje : 235
Points Points : 327
Data de înscriere Data de înscriere : 20/09/2017
Varsta Varsta : 24
Localizare Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Multeeee
Stare de spirit Stare de spirit : Happy
http://animeworldred.forumgratuit.ro

Normal Drumuri intersectate

la data de Vin Sept 22, 2017 9:57 pm
Disclaimer: Toate personajele sunt fantastice, chiar daca pozele sunt cu actori/ cantareti. Detin toate  poze, modificarile aferente sunt facute de mine.

Introducere: Două regate. Două prințese născute în aceeași zi. O prietenie mai puternică decât lupta dintre regate.
Un razboi care tine de secolo intre cele doua regate, doar ele pot opri ceea ce au pornit cei batranii. Se vor petrece multe necazuri, dar vor sta unua langa alta si le vor invige cu fruntea sus. Dragostea va aparea cand te astepti mai putin, dar vor trece mai departe. familia de mult pierduta se va reunii. Secretele vor iesi la iveala si se va dezvalui cel mai intunecat secret tinut de regate. Personane care le credeau moarte vor reinvia si vor lupta alaturi de ele.Un mare război este pe punctul de a începe între cele mai puternice clanuri existente până in momentul acesta. Clanul demonilor vulpe si a lupilor versus clanul demonilor pisică. Clanul Morgan versus clanul Akera. Nimenea nu știe cine va învinge, nimenea nu știe dacă va trăi... Tuturor le e frică, dar încearcă sa fie pe poziții.

Cea care a pornit acest război a fost nimenea decât Abbagail Morgan, sora reginei , Aliyah. Aceasta dorea să o detroneze pe regină, pentru a pune mana pe tron si pe soțul acesteia. Abby nu și-a dorit niciodată sa fie căsătorită cu actualul soț , si mai ales sa fie însărcinată cu acesta. Ea mereu a fost îndrăgostită de Aaron, soțul surori ei, dar el nu-i împărtășea aceste sentimente ca și ea. Aaron încercă din răsputeri s-o îndepărteze pe Abby , dar ea stătea lipită de el ca un scai pe o haină.

Ea nu înceta să-i facă avansuri regelui, chiar dacă știa că în interiorul ei creste un bebeluș care nu e dorit decât de tatăl lui, Torni. Acel bebeluș era chiar o fetită, verișoară de gradul întâi cu prințesa moștenitoare a regatului.
Regina Aliyana era și ea însărcinata cu două fapturi minunate , erau două. Două fete , două gemene care sunt așteptate să se nască. Regele și regina sunt nerăbdători sa le strângă în brațe pe micuțele prințese.

Timpul trece iar gemene se nasc. Prințesa Kery Jean Morgan și prințesa Selena Morgan. Amândouă eram așa de liniștite, de frumoase. Ei bine, poate acum sunt liniștite, dar când vor creste le vor da mari bătăi de cap părinților, în special prințesa moștenitoare, Kery.
Ea va fi ce a mai neastâmpărată, gălăgioasă, obraznică , dar și cea care va suferi cel mai mult. Va trece prin momente triste, va avea o copilărie tristă, dar va da peste o prietenă adevărata, o prietenă care îi va fi alături la bine și la rău.

Ele două vor fi împreună, la bine si la rău, la greu și ușor. Multă lume își va baga coada între ele ca să le strice prietenia, la fel cum se va întâmpla și cu relațiile lor, dar mereu își vor da seama ca nu pot birui în lume singure!
Ele vor primi un ajutor din partea unor persoane care nu credeau ca vor primi vreodată. De la cineva  de care mama uneia dintre ele nu mai știa nimic de ani de zile.

Aceasta e dota o mica introduce in povestea celor două regine. Dacă doriți mai multe sa aflați atunci citiți începutul!
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum